Ofertă specială toamna 2023

Cazare de vis pe malul lacului, activități gratuite incluse în Maramureș: plimbare cu caiac, hidrobicicleta, paddleboard și E-bike

Vești bune pentru toți cei care plănuiesc o escapadă de toamnă în natură! Din 15 septembrie 2023, fiecare noapte de cazare la locația noastră îți aduce activități gratuite incluse*!

2 nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lacul Firiza, cu o ambarcațiune la alegere: caiac, paddleboard sau hidrobicicletă;

3 nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lac cu o ambarcațiune la alegere (1h) + plimbare cu bicicletele electrice (2h)

4+ nopți de cazare – ai GRATUIT o plimbare pe lac cu o ambarcațiune la alegere (1h) + plimbare cu bicicletele electrice (2h) + turul lacului cu vaporașul 100%  electric Firiza;

Despre Adventure Lake Resort

Te așteptăm într-un decor ultra-modern, față-n față cu lacul Firiza, să te bucuri de confort, relaxare deplină și activități relaxante în natură. Vila Adventure Lake Resort este situată pe malul lacului Firiza în cadrul Club Sportiv Simared și îți pune la dispoziție 12 locuri de cazare în 4 camere ultra-moderne. 

 

Cazarea dispune de o zonă comună de Living (56m2), dotată cu masă cu 10 locuri, zona de canapele pentru relaxare, TV-uri Smart QLED 4K, zonă de servire a mesei (8 locuri) și o chicinetă echipată.

Despre oferta activități gratuite

✱Oferta este valabilă pentru șederi de minim 2 nopți, în limita locurilor disponibile. Fiecare persoană cazată beneficiază de activitățile menționate.

✱Oferta se aplică pentru orice rezervare realizată în perioada 15 septembrie – 15 noiembrie 2023. Pentru a-și revendica activitățile gratuite, oaspeții sunt rugați să se adreseze personalului de la recepție după Check-In pentru a stabili detaliile de comun acord.