Ofertă specială de Crăciun 2023

Închiriază integral vila Adventure Lake Resort și bucură-te de sărbători de poveste în Maramureș

Dacă ai în plan să-ți petreci Crăciunul alături de cei dragi într-un loc idilic, pe malul lacului, avem vești bune pentru tine. Ai posibilitatea de a închiria vila noastră integral: 12 locuri în 4 camere ultramoderne, o zonă generoasă de living și o chicinetă echipată.

Ofertă specială de Crăciun, ce este inclus

✔ Perioada: 23-26 decembrie (3 nopți)

✔ Tarif (pentru 3 nopți, 12 persoane):12.000 lei (doar 333 Lei/noapte/persoană)

✔ Activități disponibile la cerere: Ture ATV, turul lacului cu vaporașul 100% electric Firiza

✔ Ai la dispoziție 4 camere ultra-moderne, o zonă comună de Living (56m2), dotată cu masă cu 10 locuri, zonă de canapele pentru relaxare, TV-uri Smart QLED 4K, zonă de servire a mesei (8 locuri) și o chicinetă echipată

✔ Tur privat al lacului Firiza cu vaporașul 100% electric, în cazul în care condițiile meteo sunt favorabile și lacul nu este înghețat

✔ Vila va fi dotată cu brad împodobit și alte decorațiuni de sărbători

Oferta nu include mic dejun

Cum rezerv?

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să suni la numărul nostru 0744 330 945 și să rezervi vila pentru perioada menționată. Pentru rezervare se va percepe un avans de 50%. Pentru mai multe informații îți stăm la dispoziție telefonic de luni până vineri între orele 10:00 – 20:00.

Despre Adventure Lake Resort

Te așteptăm într-un decor ultra-modern, față-n față cu lacul Firiza, să te bucuri de confort, relaxare deplină și activități relaxante în natură. Vila Adventure Lake Resort este situată pe malul lacului Firiza în cadrul Club Sportiv Simared și îți pune la dispoziție 12 locuri de cazare în 4 camere ultra-moderne. 

Cazarea dispune de o zonă comună de Living (56m2), dotată cu masă cu 10 locuri, zona de canapele pentru relaxare, TV-uri Smart QLED 4K, zonă de servire a mesei (8 locuri) și o chicinetă echipată.