LAC FIRIZA, MARAMUREȘ

Drumetie Varful Igniș prin Izvoare

Tip de activitate: Drumetie
Durata: 4h
Nivel de dificultate: începător
Număr minim de participanți: 4
Număr maxim de participanți: 30

La ce să te aștepți

Experiența este potrivită pentru oricine își dorește să se relaxeze activ prin parcurgerea unui traseu ușor și prietenos, care ne poartă la pas prin peisaje superbe până pe Vârful Ignis. 

Traseul pornește din stațiunea Izvoare. Urcăm direct pe potecă, pe lângă biserică până ajungem pe triunghiul roșu și ne bucurăm de o drumeție prin zone de pădure și zone descoperite cu panorame deosebite. 

Primul popas binemeritat îl facem în apropierea zonei de creastă, la refugiul amenajat într-un loc superb, flancat de stânci, care ne protejează de vânt. Ne bucurăm de experiența unică, ne hidratăm și ne refacem energia cu o masă sănătoasă: pită cu slănină și ceapă, brânză și roșii (masă este inclusă în prețul experienței). Odihniți și încărcați cu energie, continuăm urcarea către Vârful Ignis, de unde vom avea o vedere superbă către orașul Baia Mare, Mogoșa, Creasta Cocoșului cu munții Gutâi. Dacă avem noroc și prindem un cer senin, de pe Vârful Ignis putem admira și Tiblesul și Munții Rodnei. Ne întoarcem către stațiunea Izvoare pe un drum pietruit.

Important de reținut:

– Vă sfătuim să purtați haine comode în tură 

– Traseele sunt stabilite de organizator pentru fiecare tură în parte în funcție de numărul de participanți și nivelul de pregătire al acestora. Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și siguranța participanților, traseul sau durata experienței pot suferi modificări.

– Vârstă minimă de participare la această experiență este 14 ani

 • Energy Bar
 • Apă
 • Tricou tehnic din material sintetic
 • Tricou tehnic de schimb 
 • Geacă de ploaie și vânt
 • Pantofi sport/pantofi cu profil montan
 • Pantaloni confortabili din material elastic
 • Ochelari de soare și vânt
 • Bidon cu apă
 • Bandană sintetică
 • Cremă de protecție solară

Odată ce ai decis că aceasta este experiența potrivită pentru tine (dacă nu ești încă sigur, vezi și restul experiențelor oferite de Adventure Lake Resort aici), vei completa formularul de înscriere de mai jos. Colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp pentru a valida înscrierea, pentru a stabili toate detaliile și pentru a te îndruma către plata avansului.

După ce colegii noștri au luat legătură cu tine și ați reușit să stabiliți toate detaliile legate de viitoarea ta aventură, vei primi pe e-mail o factură proforma în baza căreia vei achita 50% din suma totală. Prin plata acestui avans te asiguri că în ziua stabilită la ora stabilită, ghidul și bicicletele sunt rezervate pentru tine și grupul tău. 

Formular de înscriere la experiență

  Nume*
  Email*
  Telefon*
  Data dorită*:
  Numar de persoane*
  Tip de experiență*
  Observații*